Over ons

We zijn een team van nieuwsgierige mensen die een passie delen voor het creëren van online ervaringen die resultaten opleveren.

Clickstory
Full-service online marketing bureau

Tel: +31 617 102 805
E-mail: info@clickstory.nl
Adres: Lelyweg 8, 4612 PS Bergen op Zoom

Clickstory is niet het typische onlinemarketingbureau

Opgegroeid in het internettijdperk en gedreven door visie, inspiratie en doorzettingsvermogen zorgt ons team voor frisse blikken, snel schakelen en online resultaten.
Full-service online marketing bureau

Wat begon met het bouwen van websites, groeide snel uit tot een bedrijf met online adviezen en meerdere online disciplines. We merkten al snel dat klanten op zoek waren naar veel meer dan alleen een website. Er werd een team van online specialisten samengesteld. De krachten werden gebundeld om een full-service online marketing bureau op te richten wat het vandaag de dag geworden is.

Wat maakt ons uniek?

Overkoepelende blik

Wij geloven in grote stappen maken, wanneer je je bedrijf online wilt laten groeien is het belangrijk om verder te kunnen kijken dan alleen een website of online marketing. Het begint allemaal met de bedrijfsdoelstellingen waar wil je over een aantal jaar staan. Vanuit deze doelstellingen geven wij advies over de best te ondernemen stappen. Dit advies wordt altijd gegeven in voordeel van de klant. Hierin geloven wij in wederkerigheid en het bouwen aan een langdurige relatie met onze klanten.

Iedere dag een beetje beter

Zo gedreven als we zijn om kennis te vergaren, zijn we net zo gemotiveerd om het met onze klanten te delen. Dit komt omdat we geloven dat we door samenwerking en feedback beide kunnen groeien. Wij zien een investering in onze klanten als een investering in onszelf.

Resultaat gedreven
Het genereren van leads en het creëren van een krachtige klantenreis om bezoekers om te zetten in loyale klanten, moet de basis zijn van jouw online marketingstrategie.
Alles op één locatie
We hebben een online marketingbureau opgericht dat een uitgebreid dienstenpakket aanbiedt. Alle facetten die een bedrijf nodig heeft om een krachtige online aanwezigheid te creëren en om succesvol te concurreren op het internet zijn aanwezig.

Op zoek naar een online partner?

We helpen je graag op weg. Neem contact op via het contact formulier of bel via onderstaand nummer.

Contact formulier