Zoekwoorden optimalisatie

Onze SEO diensten helpen bezoekers naar je website te trekken door het verbeteren van zoekwoorden ranking in zoekmachines.

Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines helpen te achterhalen waar de website pagina over gaat.

Zoekmachine optimalisatie, beter bekent als SEO. Helpt zoekmachines te achterhalen waar elke webpagina over gaat en hoe deze nuttig kan zijn voor haar gebruikers. Websites met goede SEO zorgen ervoor dat je op een natuurlijke manier de juiste website bezoekers krijgt. Klanten die op zoek zijn naar jouw producten en diensten vinden jou, terwijl zij online naar hun aankopen zoeken.

Met bijna 2 triljoen zoekopdrachten per jaar, en exponentieel groeiend, worden letterlijk elke dag honderden, zo niet duizenden verzoeken afgestemd op jouw diensten en doelgroep.

Voordelen van zoekwoorden optimalisatie

Zonder SEO blijven veel websites onzichtbaar voor zoekmachines en onzichtbaar voor potentiële kopers.
  • SEO zorgt ervoor dat je zichtbaar wordt op het internet
  • SEO geeft langdurig effect
  • SEO zorgt voor de juiste bezoekers
  • SEO verdient zichzelf terug
  • SEO zorgt voor vertrouwen

Waarom Clickstory inschakelen bij zoekwoorden optimalisatie?

De juiste SEO stappen tegen scherpen prijzen.
  • Een team van SEO specialisten die vanuit verschillende invalshoeken, jouw uitdagingen bekijken
  • Aan de hand van een vrijblijvend gesprek bekijken we wat jouw doelstellingen zijn, tegen welk budget en welke mogelijkheden daarbij passen
  • We geven trainingen in zoekwoorden optimalisatie, als je medewerkers willen leren hoe ze het in de praktijk kunnen brengen
  • We integreren SEO met de website, social media, en content marketing
  • Vraag vrijblijvend een SEO check aan

Hoe pakken wij zoekwoorden optimalisatie aan?

Zoekwoord analyse

De eerste stap van ons proces bestaat uit het analyseren van de zoekwoorden die overeenkomen met de producten en diensten die je aanbiedt. Vervolgens kijken we naar de zoekwoorden waar je concurrenten zich op richten. Onze zoekwoorden specialist voegt deze gegevens samen en gebruikt zoekwoorden optimalisatie tools om verdere zoekwoord opties te generen. Het uiteindelijke resultaat is een lijst met mogelijke zoekwoorden waaruit je kan kiezen en waar de focus op dient te liggen.

Zoekwoorden onderzoek

Met de lijst aan doeltreffende zoekwoorden hebben we de informatie die nodig is om beslissingen te nemen. De zoekwoorden specialist wijst zoekwoorden toe aan de pagina’s op jouw website. Nu we weten op welke zoekwoorden we de pagina willen laten focussen beginnen we met de optimalisatie. Onpage SEO is een proces dat tijd kost, de SEO specialist zorgt ervoor dat alles klopt zodat er snelle resultaten gerealiseerd kunnen worden.

Zoekwoorden optimalisatie doorvoeren op de website

Het optimaliseren van websites is een van onze kernspecialiteiten. Zoekwoorden optimalisatie van de website houdt in dat eerst de website code nagekeken wordt. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat er  geen technische fouten in de website staan. Hierna optimaliseren we de paginatitels, meta beschrijvingen en meta-trefwoorden. We zullen ook een kijkje nemen om ervoor te zorgen dat de zoekmachines de website inhoud kunnen indexeren, dat er geen pagina’s worden geblokkeerd, dat alle koppelingen worden gevolgd en dat alles aan de achterkant van de site in topconditie is voor indexering van zoekmachines. We kijken ook naar geavanceerde strategieën zoals Schema.org, afbeeldingen, video’s, sitemaps, robots.txt en meer. Ten slotte zorgen we ervoor dat de website voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van Google.

Voorbeeld van zoekwoorden optimalisatie

Als je bedrijf bijvoorbeeld online bedrijfsmotoren verkoopt, wilt je dat je website wordt weergegeven op de eerste pagina van de zoekresultaten wanneer mensen zoeken naar “bedrijfsmotoren’ of ‘bedrijfsmotoren kopen’.

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je site hoog scoort in de zoekresultaten. Een van de beste manieren is om een ​​blog te starten en kwalitatieve informatie te plaatsen, met deelbare content op een regelmatige basis. Dit heet content marketingEen andere manier om ervoor te zorgen dat uw site goed scoort is om te linken van andere sites naar jouw site. Dit heet backlinks.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je site correct is geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines. Dat wordt ‘onsite SEO’ genoemd en vereist meestal de hulp van een tool die de hele site doorzoekt, naar problemen die de bots van de zoekmachine kunnen tegenkomen.

Clickstory zet alle beschikbare bronnen in om ervoor te zorgen dat je site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komt.

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO verschilt van traditionele SEO doordat het een poging is om een ​​website naar voren te laten komen bij mensen in een specifieke regio.

Terwijl traditionele SEO meestal focust op het rangschikken van je site op landelijk niveau of zelfs op wereld niveau. Wanneer mensen op zoek zijn naar specifieke zoekwoorden of zinsdelen, is het de bedoeling dat Local SEO mensen bereikt in zorgvuldig gedefinieerde gebieden zoals Amsterdam, Utrecht of Roosendaal, Bergen op Zoom.

Wanneer je je voornamelijk bezig houd op lokaal niveau met een lokale klantenkring is het slim om je SEO inspanningen te focussen op lokaal publiek.

Als je bijvoorbeeld een elektricien in Bergen op Zoom bent met een website, wil je waarschijnlijk dat je website niet zichtbaar is voor mensen in Friesland, die op zoek zijn naar een elektricien. Je wilt echter dat mensen in de regio van Bergen op Zoom je website vinden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer mensen zoeken naar lokale bedrijven, dat je bedrijf weergegeven kan worden bovenaan de zoekresultaten. Dit is het vak met gemarkeerde bedrijfsvermeldingen.

Als je een bedrijf hebt dat lokale SEO nodig heeft, wilt je je in het lokale vak met bedrijven bevinden.

Onze SEO expert kent allerlei trucs om je website de grootste kans te geven om in het lokale vak met bedrijven te belanden.

Op zoek naar een zoekwoorden optimalisatie specialist?

We helpen je graag op weg. Neem contact op via het contactformulier of bel via onderstaand nummer.

Contactformulier