Google Adwords

Bereik de juiste doelgroep, op het juiste moment, op het juiste platform via Google Adwords.

Wat is Google Adwords

Online advertentieprogramma om gerichte klanten te bereiken en online verkeer naar je website te leiden

Met Adwords kunt je advertenties maken gericht op een bepaalde doelgroep die specifiek op zoek zijn naar een product of dienst die jij aanbiedt. Het is een hulpmiddel voor het genereren van leads en een manier om je bedrijf bekendheid te geven. Advertenties worden weergegeven op basis van zoekopdrachten. 

Waarom Google AdWords

Elke seconde worden er 40.000 zoekopdrachten uitgevoerd in google

Wanneer een online gebruiker een zoekopdracht invoert op Google, ziet de gebruiker de zoekresultaten samen met Adwords advertenties die gericht zijn op het zoekonderwerp. Daarom zijn Google AdWords advertenties net zo nuttig en relevant als de zoekresultaten van Google. AdWords zijn effectief omdat ze  ontworpen zijn om mensen naar een pagina te brengen waar ze jouw product of dienst kunnen kopen. Je kunt tal van opties instellen zoals: optimalisatie van mobiele apparaten, tekstadvertenties en beeldadvertenties.

Google Adwords Voorbeeld

Advertenties in actie

Stel dat je, als ERP bedrijf in de foodsector je website en diensten in de markt brengt, dan heeft AdWords een perfecte oplossing. Je klant is specifiek op zoek naar een oplossing voor een planningsprobleem of wellicht direct op zoek naar een ERP/CRM systeem in de food sector. Doordat je je richt op specifieke zoekwoorden kom jij direct boven drijven wanneer potentiële klanten zoeken naar ERP voor de foodsector. Dit zorgt er in dit geval voor dat je zeer snel de juiste doelgroep bereikt.

De flexibiliteit en mogelijkheden van Google Adwords zijn aan te passen op jouw behoefte

  • Focus op specifieke zoekwoorden waarmee je jouw advertentie kunt weergeven voor exacte zoekopdrachten
  • Weergave van contactgegevens, productafbeeldingen en specifieke links naar de site
  • Verfijnen van de doelgroep op basis van hun taal, hun locatie, tijd of zelfs op basis van het apparaat dat ze gebruiken
  • Bepaal zelf het budget door limieten in te stellen

Waarom Clickstory inschakelen bij Google Adwords

Groter bereik en meer trouwe klanten

Google AdWords-campagnebeheer is tijdrovend en complex, dus bedrijven zoeken naar deskundige betaal-per-klik partijen voor hulp. Clickstory, een door Google gecertificeerd bedrijf, kan alle aspecten van jouw AdWords campagne beheren, je resultaten verbeteren en je laten concentreren op jouw kernactiviteiten. We hebben met veel industrieën gewerkt, waaronder technologie, zorg, software, non-profit en meer.

Voordelen van onze Google AdWords diensten.

  • Je account wordt beheerd door een team van ervaren en gekwalificeerde professionals
  • Verbeter jouw ROI
  • Ontvang maandelijkse rapporten waarin alle aspecten van eventuele wijzigingen, wijzigingen en resultaten worden beschreven.

 

De kosten van Google AdWords zijn afhankelijk van veel factoren. Het begint met je online doelen en het budget. De kosten van klikken zijn afhankelijk van de concurrentie en de sterkte van uw advertenties. Het is al interessant vanaf €300 per maand.

Op zoek naar een Google Adwords bedrijf?

We helpen je graag op weg. Neem contact op via het contactformulier of bel via onderstaand nummer.

Contactformulier