Website ontwikkeling

Ons team van website ontwikkelaars en online strategen gebruiken geavanceerde technologie en bewezen ontwerp om websites te creëren die presteren en de betrokkenheid van bezoekers vergroten.

De website afgestemd op de klantenreis

Met intuïtieve navigatie en relevante inhoud zorgt de website voor een vlotte en naadloze klantenreis voor jouw doelgroep.

Door een stap-voor-stap proces op te sommen over hoe een potentiele klant door de website navigeert en de informatie te vinden waarnaar ze op zoek zijn, krijg je inzicht in het ontwerp van een gebruiksvriendelijke website. Een persoon die jouw doelgroep weerspiegelt, geeft je inzicht in alles wat je moet weten over je bezoekers, van hoe je wireframes toewijst tot waar de inhoud geplaatst kan worden voor de ultieme bezoekerservaring.

Het schetsen van de website in wireframes

Zonder tijd en moeite te steken in het maken van een wireframe, kan het ontwerpen van een professionele website voor jouw bedrijf een moeilijk proces zijn.

Vergelijkbaar met de lay-out van een fysieke winkel wanneer je door de ingang loopt, is een wireframe wat de paginastroom schetst, van cruciaal belang voor hoe je website de producten of diensten weergeeft die je aanbiedt. Je geeft voorrang aan belangrijke producten en diensten voor eenvoudige toegankelijkheid, terwijl andere, minder belangrijke pagina’s dieper in de navigatie van de site kunnen staan. Een zorgvuldig doordacht wireframe is niet alleen voor de pagina’s op een website, maar ook voor het bepalen van de plaatsing van individuele elementen op een pagina.

Responsive website

Met de groeiende populariteit van mobiele apparaten, is het belangrijk om een website te ontwerpen die goed werkt op alle platforms.

Je wilt dat jouw bezoekers de website kunnen bekijken en navigeren via welk medium ze ook gebruiken. Of het nu gaat om een laptop, tablet of mobiele telefoon, zorg ervoor dat de website toegankelijk en functioneel is in al deze indelingen. Het geeft je niet alleen de meeste waarde vanuit zakelijk perspectief, maar het maakt betrokkenheid ook eenvoudiger dan ooit.

Website content

Om op te vallen tussen concurrenten in jouw branche, dien je inhoud op de website te bieden die betrekking heeft op de markt en informatief is voor jouw doelgroep.

Een websiteontwerp dat sterke inhoud bevat, samen met een uitzonderlijke gebruikerservaring, vergroot je zoekmachineoptimalisatie. Het maakt jouw bedrijf gemakkelijker te vinden voor potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Deze functies verhogen het vertrouwen dat zoekmachines in jouw bedrijf stellen en op hun beurt het gekwalificeerde verkeer dat naar jouw site komt. Ons marketingteam is gespecialiseerd in SEO, teksten, foto’s en video’s die kunnen helpen bij het ontwerpen van de benodigde content voor de website en deze op een strategische manier te vermarkten om de aanwezigheid van jouw bedrijf te versterken.

Foto’s en video

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Wanneer je veel te vertellen hebt, kunnen visuele media verduidelijking bieden.

Met afbeeldingen, video’s en illustraties kan je het publiek laten zien wat je doet, in plaats van het ze alleen maar te vertellen. Het biedt content aan de bezoekers in een boeiende en beknopte vorm die eenvoudig kan worden gedeeld via alle onlinekanalen. Als full-service online marketing bureau kunnen we jou helpen media te genereren die een geheel nieuw uiterlijk kunnen geven aan het ontwerp van jouw website en de essentie van jouw bedrijf.

Overtuigende oproepen tot acties, calls to actions

Zorg ervoor dat bezoekers in contact willen komen met jouw bedrijf door oproepen tot actie in te zetten.

Geef ze de opdracht om betrokken te raken door de bezoekers te laten navigeren door je website en hen interessante inhoud te bieden die hen op de hoogte houdt en oplettend houdt. Bij strategisch gebruik kunnen deze calls-to-action leiden tot een conversie die voor de klant natuurlijk aanvoelt.

Bij Clickstory kunnen onze strategen een websiteplan maken dat op een uniforme manier aansluit bij de rest van jouw online inspanningen. Met een grondige website-strategie zorgen de calls-to-action ervoor dat bezoekers uitgedaagd worden om contact op te nemen. Dit gebeurd op een manier die nog steeds aansluit bij de waarde van jouw bedrijf.

Effectief ontwerp

Je wilt dat het ontwerp van jouw website de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt, niet alleen de standaart van de branche waarin u actief bent.

Een effectief websiteontwerp zal de unieke essentie van een merk weergeven, en het nog steeds onderscheiden van andere concurrenten in jouw markt. Details over de producten en diensten die je aanbiedt, contactgegevens en grondige instructies voor het maken van een aankoop moeten beschikbaar zijn voor bezoekers. Door het materiaal aan te leveren dat nodig is om jouw bedrijf te leren kennen, kunnen potentiële klanten gemakkelijker alle informatie vinden die ze nodig hebben om zelfverzekerd een conversie uit te voeren.

Bij Clickstory streven we ernaar om de mensen en de doelstellingen achter het bedrijf te leren kennen, zodat we jou online inspanningen kunnen verbeteren. We willen je helpen jouw bedrijf te promoten bij een online publiek door aantrekkelijke ontwerpen te maken die jouw merk online laten groeien.

Kwaliteitswaarborging

Aan het einde van de dag is het belangrijkste aspect van een goed ontworpen website, dat het moet werken. Jouw website moet goed functioneren en dat doen op een consistente basis.

Als een bezoeker op een pagina komt en niet tevreden is of in de war raakt door de bruikbaarheid, gaan ze weg. Onze ontwikkelaars testen de kwaliteit van elke website die we ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ze op de best mogelijke manier werken, en zijn snel om wijzigingen aan te brengen om eventuele problemen op te lossen. Dit garandeert een moeiteloze ervaring voor onze klanten en een boeiende ervaring voor jouw website bezoekers.

Op zoek naar een website die aanzet tot actie?

We helpen je graag op weg. Neem contact op via het contact formulier of bel via onderstaand nummer.

Contact formulier